19-1 Clubhuis openingstijden vanaf 6 februari.

Vanaf maandag 6 februari is iedereen weer van harte welkom in het clubhuis. De openingstijden zijn op sommige dagen anders ten opzichte van de herfstcompetitie:

Lees meer

18-1 inhalen afgelaste zaalhockeywedstrijden van 7 januari.

Op 7 januari jl. zijn zoals bekend alle zaalwedstrijden van het district Zuid Nederland afgelast wegens gladheid. De bond deelt momenteel de afgelaste wedstrijden van 7 januari jl. opnieuw in. Houd daarom goed in de gaten of de afgelaste wedstrijden opnieuw zijn ingedeeld. Zie hiervoor de HOD-site of de standenmotor op 

Lees meer

15-1 Agenda ALV 30 januari 2017

Op maandag 30 januari a.s. vindt de ALV van H.O.D. plaats. Wij nodigen alle leden en belangstellenden van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

De vergadering begint om 20.00 in het clubhuis.

Lees meer

Bijlage: 2017_01_11_Agenda ALV jan 2017.pdf

13-1 HOD in film "Dit beweegt Brabant"

HOD MC1 komt voor in de promofilm van Provincie Noord Brabant (op ongeveer 2 minuten en 14 seconden) als voorbeeld van wat Brabant beweegt. Trots op onze meiden!
https://www.youtube.com/watch?v=NXtIa73Bgf8


Lees meer

13-1 bijgewerkt schema (tot 12 januari) trainingen in de zaal vanaf 9 januari

Vanwege een aantal aanpassingen hierbij de laatste (tot 12 januari) bijgewerkte versie van het trainingsschema.  Dit betreffen de trainingen vanaf 9 januari tot het einde van het zaalseizoen.

Lees meer

Bijlage: Overzicht trainingen zaal 2016-2017 (DEEL 2) (3).xlsx

5-1 Scholing Inspirerend Trainerschap op 30 januari 2017

Op 12 december hebben trainers van uiteenlopende sportverenigingen deelgenomen aan de  bijscholing ‘Inspirerend Trainerschap’ . Deze bijscholing wordt aangeboden door de gemeente Valkenswaard. De scholing  is bedoeld voor  alle trainers en coaches , ongeacht sporttak, ervaring of niveau

Lees meer

Bijlage: 161216 Uitnodiging Inspirerend Trainerschap 30jan17.pdf

5-1 Overwinteren bij Health & Sports Club Valkencourt.

Overwinteren bij Health & Sports Club Valkencourt.
Houd tijdens de winterstop je conditie op pijl of ga aan de slag met een krachttraining schema. Onze coaches helpen je graag met de juiste oefeningen, persoonlijk advies en begeleiding.

Lees meer

Bijlage: flyer H.O.D. winterstop aanbod Valkencourt.pdf