31-1 ZMC3 Kampioen!!

Na winst op Oranje-Zwart is ZMC3 niet meer in te halen! Het kampioenschap is in de voorlaatste wedstrijd al binnen voor het team van coaches Eline Dingen en Robert Daniels. Gefeliciteerd!

Lees meer

Reageer (5 reacties)

29-1 Voorjaarscompetitie in zicht!

Op 28 februari begint voor de meeste teams de voorjaarscompetitie. Het wedstrijdprogramma voor je team kun je nu vinden op de website onder 'Hockey'.  De trainingen voor de breedtesportteams beginnen in de week van 23 februari. Ook de benjamins starten in die week, namelijk op 28 februari. De hockeyschool begint op 27 februari.

Lees meer

28-1 Openingstijden clubhuis

Vanaf maandag 9 februari is het clubhuis weer dagelijks (maandag t/m vrijdag) geopend van 18:00 tot sluit (uiterlijk 00:00). In verband met carnaval is het clubhuis tijdelijk gesloten van vrijdag 13 t/m dinsdag 17 februari. Voor oefenwedstrijden (indien dit op de site staat vermeld) wordt het clubhuis geopend.

Lees meer

26-1 Agenda en stukken ALV 9 februari 2014

Bij deze willen we iedereen uitnodigen voor de ALV op maandag 9 februari. Aanvang is 20.30 uur, locatie is het clubhuis HOD. Agenda en bijbehorende stukken (5) zijn te vinden op de website, na inloggen onder ‘informatie’, ‘documenten’ en  vervolgens ‘Algemene Ledenvergadering’ We hopen jullie allen te zien! 

Lees meer

22-1 Stick verloren in de Amundsenhal....

Een speelster van Weert MB5 heeft zaterdag 17 januari na de wedstrijd in de Amundsenhal tegen onze meisjes MB7 haar stick laten liggen.
Heeft iemand die gevonden??
Het is een lichtblauwe, merk Stag.
Wil de vinder even contact opnemen met Hein Ziegenhardt

Lees meer

Reageer (0 reacties)

7-12 Update trainingsschema zaalhockey trainingen

Bijgaand de update van de zaalhockey trainingen in de Amundsenhal en Were-Di. Bijlage: zaaltrainingen_Amundsenhal en Were-Di deel 2.pdf