HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto

De club

Hockeyvereniging HOD, opgericht op 20 februari 1949 in Valkenswaard, heeft ongeveer 800 enthousiaste leden van jong tot oud. Vanaf 4 jaar kan je starten met ons Funkey-programma. Echt lid worden kan vanaf 6 jaar wanneer je start met de Benjamins.

Bij HOD kun je op verschillende niveaus van hoog tot laag hockeyen. Ook zonder competitie zijn er mogelijkheden: als trimhockeyer (volwassenen) of als trainingslid. Kijk hiervoor bij het tabblad 'Lidmaatschap". 

De club beschikt over drie semi-water kunstgrasvelden en een full-water kunstgrasveld.

HOD heeft een verenigingsvorm, d.w.z. de manier waarop we functioneren is vastgelegd in statuten en in een huishoudelijk reglement. Hierin is bijvoorbeeld opgenomen dat het bestuur gekozen wordt door de leden. Alle leden hebben inspraak door het bijwonen van de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Het bestuur legt in deze vergadering verantwoording af over de activiteiten die in het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden en bespreekt de plannen die zij heeft opgesteld voor het nieuwe hockeyseizoen.

Door het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering laat je zien dat je een actief lid van HOD wil zijn. Zo kan het bestuur rekening houden met de wensen van de leden. Het tijdstip en de agenda van de ledenvergadering worden altijd tijdig op de website (www.hod-online.nl) bekend gemaakt.

Wij zijn een vereniging die draait op vrijwilligers: we hebben er zo'n 250. Versterking is altijd welkom om alles in goede banen te leiden! Heb je interesse, stuur dan een mail naar: [email protected].

Voor algemene zaken is HOD bereikbaar via de secretaris: [email protected]

Per post: 

Hockeyvereniging HOD
Postbus 531
5550 AM Valkenswaard