24-2 Ook ZJD2 is zaalkampioen

Na een spannende laatste wedstrijd tegen de lijstaanvoerder is ZJD2 kampioen geworden. Knap gedaan jongens. Gefeliciteerd! 

Lees meer

24-2 Veld 9 niet bespeelbaar tot en met donderdag 1 maart

Vanwege de weersomstandigheden is veld 9 tot en met donderdag 1 maart niet te gebruiken voor trainingen en wedstrijden. Veld 8a en 10a vooralsnog wel, maar houd de website in de gaten voor actuele ontwikkelingen.

Reageer (0 reacties)

24-2 Ook de meisjes van MC3 zijn zaalkampioen

Ook de meiden van MC3 zijn kampioen geworden in de zaal! Super wat dit gezellige team heeft bereikt, ongeslagen kampioen!! Gefeliciteerd meiden namens coach, trainers en ouders!

Lees meer

24-2 Mooie prestatie ZMC21

ZMC21 heeft in de zaal een fantastische prestatie neergezet door derde te worden in de subtop. Ze eindigden net achter de topklasseteams Tilburg en Den Bosch. Het team bestaande uit speelsters van MC1 en MC2 heeft genoten van onze mooie Air Dome en de vele uitdagende trainingen met ZMC1, ZMB21 en ZMB2. Chloë en Gwen super bedankt voor jullie

Lees meer

Reageer (1 reacties)

22-2 Nieuwe trainingscoördinator Yves Hartman stelt zich voor

Beste HOD leden, 
Mijn naam is Yves Hartman en ik ben de nieuwe trainingscoördinator op de maandag en donderdag. Op deze dagen kun je mij vinden op HOD van 17:00 tot 20:00. Mijn taak bestaat voornamelijk uit het ondersteunen en begeleiden van de trainers.  In het kort wat over mijzelf: ik ben 21 jaar oud en

Lees meer

Reageer (0 reacties)

22-2 UPDATE/OPROEP: afbouw HOD Air Dome 3/4 maart

In verband met de voorspelde vorst de komende periode is besloten de planning van de afbouw van de HOD Air Dome te wijzigen. Voor de afbouw hebben we, met name in het weekend van 3/4 maart, veel hulp nodig.

Lees meer

Reageer (0 reacties)

21-2 Gebruik kunstgrasvelden i.v.m. vorst

Afgelopen dagen hebben we veel vragen ontvangen over het gebruik van de kunstgrasvelden in verband met de aankomende periode met (strenge) vorst. Technische gezien mogen kunstgrasvelden bij vorst gewoon gebruikt worden. Echter kan door de vorst een situatie ontstaan (met name bij vochtig weer) waarbij de velden glad worden.

Lees meer

Bijlage: Kunstgrasvelden-in-de-winter.pdf

20-2 Aanvang veldtrainingen

Volgende week 26 februari beginnen alle HOD veld trainingen weer!
Veld 8b is deels nog bezet door de Air Dome. Train je normaal op 8b en wil je volgende week ook starten, neem dan even contact op met Jose Durville via  [email protected] . Of help in plaats van te trainen mee aan de afbouw van de Air Dome zodat 8b eerder

Lees meer

Reageer (0 reacties)

20-2 ZJD1 ongeslagen kampioen met nog 2 wedstrijden te spelen

Vandaag is ZJD1 ongeslagen kampioen geworden in de zaal. Met nog 2 wedstrijden te spelen zijn de jongens niet meer in te halen.  Proficiat, super gedaan! 

Lees meer

Reageer (1 reacties)

19-2 Afbouw HOD Air Dome

Aan alle leden en ouders van leden,
Komend weekend staan alweer de laatste wedstrijden in de HOD Air Dome op de planning. Direct aansluitend aan dit weekend starten we met de afbouw van de Air Dome zodat het veld weer snel beschikbaar is voor de veldcompetitie en trainingen.

Lees meer

Reageer (0 reacties)

20-2 ZMD2 overtuigend kampioen!

Zondag is ZMD2 overtuigend kampioen geworden in de 3 e  klasse.  Met nog twee wedstrijden te gaan is dit team niet meer in te halen. Na 10 gewonnen wedstrijden hebben de meiden een verbluffend doelsaldo van 78 – 14. Een top prestatie waar alle ouders trots op zijn!
En dat moest natuurlijk gevierd worden…

Lees meer

Reageer (4 reacties)