17-10 HOD D1 pakt niet door tegen Goirle (0-3)

Op deze zonnige zondagmiddag stond voor HOD Dames 1 Goirle uit op het programma. Na de 8-1
winst van vorige week op Civicum gingen de dames van HOD vol goede moed de wedstrijd in. De eerste helft begon fel vanuit de beide ploegen. Het was Goirle dat de eerste kans kreeg, maar Nicole hield de bal uit de goal met een mooie redding.

Lees meer

17-10 HOD nipt onderuit tegen hoogvlieger Helmond (1-2)

Afgelopen zondag stond voor HOD Heren 1 de uitwedstrijd tegen Helmond op het programma. HOD verkeerde in een goede vorm met twee overwinningen, maar moest zondag zijn meerdere erkennen tegen Helmond, wat vorig jaar nog overtuigend kampioen was geworden. Het werd 2-1 voor de thuisploeg.

Lees meer

11-10 Geen trainingen ivm herfstvakantie

De komende week is het herfstvakantie. Alle HOD trainingen vervallen in die week. Teams die willen, kunnen in overleg met hun trainer gewoon trainen. Het clubhuis is van maandag tot en met vrijdag op de reguliere tijden geopend.

6-9 Griezelige avond bij HOD voor C en D-jeugd

Op 28 oktober is het weer zo ver: Het feest voor de C- en D-jeugdleden van onze hockeyvereniging. Het feest zal weer geheel in thema worden aangekleed. Via de lijncoordinatoren zullen de jeugdleden benaderd worden. Graag voor 14 oktober aangeven met je team of jullie komen via jullie lijncoordinator.

Lees meer

Reageer (0 reacties)