HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto HeaderPhoto

Algemeen

Hoe ziet het wedstrijdtenue eruit?

De kleuren van het wedstrijdtenue zijn blauw/wit voor heren, en blauw/grijs voor dames. Dat is in de HOD-statuten vastgelegd. We hebben in 2018 een overstap gemaakt naar een nieuwe leverancier van onze clubkleding, OSAKA.Waar kan ik de kleding aanschaffen?
We hebben onze eigen HOD webshop waar je jouw wedstrijdtenue kan aanschaffen.

Wat kan ik allemaal aanschaffen?
Jouw wedstrijdtenue, de uittenues, trainingspakken en trainingstenues welke we met een mooie korting kunnen aanbieden maar ook nog heel veel andere mooie items.

Ben ik verplicht dit allemaal aan te schaffen?
Nee, met uitzondering van het wedstrijdtenue, hoef je geen trainingspak, uittenue, trainingstenue etc. aan te schaffen. Je krijgt bij aanschaf via onze eigen webshop wel een mooie korting! Daarbij is er nog een mooi voordeel voor onze vereniging: hoe meer er verkocht wordt, hoe meer inkomsten voor de vereniging! 

Welke kleur heeft het uittenue?
Het standaard uittenue (shirt en sokken) is wit. 

Welke kleur heeft het keepershirt?
Dat is zwart of rood.

Waar kan ik terecht voor andere vragen?
Check de Q&A in onze webshop. Voor overige vragen kan je mailen naar [email protected]

Wat kost een wedstrijdtenue? 
Een wedstrijdtenue (broek/rok, shirt, sokken) kost voor junioren €76,00 en voor senioren €84,00. Een korting van 20% ten opzichte van de normale winkelprijs! Voor prijzen van andere producten verwijzen we je naar onze webshop.

Hoe wordt de kleding bezorgd?
Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst en betaald, ontvang je een bevestigingsmail en factuur. Zodra jouw bestelling klaarstaat in het clubhuis ontvang je een mail dat je deze kan ophalen. Zorg dat je je ordernummer bij de hand hebt wanneer je jouw bestelling ophaalt zodat we je bestelling snel en makkelijk kunnen terugvinden.